قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۶/۱۸ - ۱۸:۵۲
عقب‌نشینی ریاض از تجاوز به پایتخت یمن

ائتلاف سعودی علیه یمن، آمادگی برای حمله به صنعاء را تکذیب کرد

سخنگوی ائتلاف کشورهای عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن، اعلام کرد که ائتلاف فعلا بر حمله به شهرهای «تعز» و «مأرب» تمرکز کرده و «صنعاء» در اولویت ائتلاف نیست.

ائتلاف سعودی علیه یمن، آمادگی برای حمله به صنعاء را تکذیب کرد

به گزارش سراج24،«احمد عسیری» سخنگوی ائتلاف عربستان علیه یمن، امروز چهارشنبه مدعی شد که اقدام قاطع در یمن در حال حاضر به عنوان یک ضرورت به شمار می‌آید.

پایگاه خبری «تم» عربستان گزارش داد که عسیری اعلام کرده در وضعیت فعلی در همه عملیات‌های نظامی ائتلاف باید قاطعیت وجود داشته باشد.

سخنگوی ائتلاف سعودی همچنین مدعی شده که قدرت نیروهای ائتلاف بیش از استراتژی جنبش انصارالله و امکانات نظامی آنهاست و گفت نیروهای انصار الله در مناطق مسکونی حضور دارند که این مسأله روند عملیات را به کندی مواجه کرده است.

عسیری گفت عملیات‌های نظامی ائتلاف فعلا بر شهرهای مأرب و تعز متمرکز شده و حمله به صنعاء در اولویت قرار ندارد.

عسیری در حال مدعی شد که پایتخت یمن در اولویت عربستان نیست که در هفته گذشته رسانه‌های همسو با این کشور، مکررا از آمادگی و اعزام نیرو عربستان برای اشغال صنعاء خبر داده بودند.

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••